torben simonsen registreret revisor og revision koege har en attraktiv startpakke til nystartede virksomheder
Torben H. Simonsen

Registreret revisor, indehaver

Aktuelt

Årsafslutning 2018 >
- materiale til revisor
- værdifuld viden fra revisor
Selvstændig
virksomhed? >
- diagram fra SKAT
Styrk bundlinjen >
- 6 gode spørgsmål
Revisors erklæringer >
- hvad er forskellen?
Persondata >
- databeskyttelsespolitik

Startpakke

Er du ved at starte virksomhed, men mangler det fornødne kendskab til at bogføre, så kan Revision Køges startpakke være en god løsning for dig. Den indeholder alt det, som gør dig køreklar til selv at foretage den løbende bilagsregistrering, opgørelse af moms mv.

Indhold

  • Kontoplan tilpasset din virksomhed
  • Installation af elektronisk kassekladde på din computer
  • Undervisning i anvendelse af elektronisk kassekladde, herunder tilrettelæggelse af hensigtsmæssige rutiner for netop din virksomhed
Sådan fungerer det
  1. Posteringer indtastes med dato, bilagsnummer, kontonummer, tekst, angivelse af kasse/bank og beløb
  2. Bilagsnummer og momskode kommer automatisk. Saldo på kasse og bank bliver automatisk opdateret for hver posteringslinie. Der er indbygget beholdningskonti til f.eks. afstemning af kasse, bank, salgs- og købsmoms mv.
  3. Posteringerne sendes med aftalte intervaller pr. e-mail til Revision Køge. Vi indlæser kassekladden med de indtastede posteringer og kontrollerer/retter dem før endelig bogføring. Herefter udskriver vi periodebalance, kontospecifikationer og momsopgørelse. Der afholdes eventuelt et møde, hvor periodebalancen gennemgås i detaljer.
Dit udbytte
Du slipper for at skulle håndskrive kasserapporter. Posteringerne tastes hurtigt og nemt ind på computeren, og samtidig sker der automatisk en afstemning af kasse og bank samt opgørelse af momstilsvar.

Hvis du er interessseret i startpakken eller i anden rådgivning, står Revision Køge naturligvis til rådighed for et uforpligtende møde.

Ydelser

 

Revision Køge rådgiver og hjælper mindre og mellemstore virksomheder på en lang række områder inden for regnskab, skat og økonomi ...

" – vi er altid parate til et uforpligtende møde!"